Садовий: У Львові росіянам належать понад 340 бізнесів

Садовий: У Львові росіянам належать понад 340 бізнесів

Список
Укрінформ
Мер Львова заявив, що в місті понад 340 бізнесів прямо чи опосередковано належать росіянам, і порадив правоохоронцям зайнятися цією справою, а не проводити обшуки у волонтерів.

Про це Андрій Садовий написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Понад 340 бізнесів у Львові прямо або опосередковано належать росіянам. Листа з усією інформацією про них ми надіслали до правоохоронних органів ще наприкінці квітня. Тепер вже публічно додаю один із списків власників російського бізнесу у Львові. Рекомендую правоохоронним органам зайнятись перш за все ними», - зазначив Садовий.

Мер також виступив на підтримку львівських волонтерів Святослава Літинського та Олеся Дзиндри, діяльність яких розслідують правоохоронці.

Читайте також: Під час обшуку у квартирі львівського волонтера Літинського його не було вдома

«Минулого тижня судили Олеся Дзиндру. Сьогодні прийшли з обшуками до Святослава Літинського. Це люди, які віддають власний час і кошти, часто ризикують життям, щоб доставити авто на фронт. Давайте випалювати ворога з нашої землі, а не знищувати інститут волонтерства, який є таким важливим для всіх нас у цей складний час», - наголосив міський голова.

Як повідомляв Укрінформ, 8 вересня поліція з обшуком прийшла до львівського волонтера та активіста Святослава Літинського, який займається постачанням авто для ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-