У Мелітополі загарбники почали видавати повістки місцевим жителям

У Мелітополі загарбники почали видавати повістки місцевим жителям

Укрінформ
У тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області місцевим жителям загарбники почали видавати повістки і примушують воювати за російську федерацію.

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України повідомляє у Телеграмі.

Крім того, використовуючи «туман війни» та навмисне мовчання України про просування на півдні, російські чиновники та пропагандисти посилюють хибні наративи щодо ситуації на Херсонському напрямку.

«В ОРДО обіцяють, що надаватимуть житло всім медичним фахівцям вузької спеціалізації, які наважаться повернутись до окупованих міст, щоб працювати на їх т.зв. владу», - ідеться в повідомленні.

На Луганщині загарбники штучно занизили курс гривні. Ворог хоче зневірити людей у стійкості гривні та в цілому української економіки.

Читайте також: В ОРЛО чоловіки, щоб не потрапити під «мобілізацію», звільняються з підприємств - Гайдай

Також міністерство оборони рф пропонує безоплатно видавати «ветеранам» війни, які воюють проти України, земельні ділянки в Криму. Таким чином ворог планує збільшити показники мобілізації.

Як повідомляв Укрінформ, з 5 вересня уряд так званої лнр встановить «офіційний» курс 1 до 1,25, що вдвічі менше початкового.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-