Колаборант Стремоусов утік і записує свої відео про Херсон з Воронежа

Колаборант Стремоусов утік і записує свої відео про Херсон з Воронежа

Скрін
Укрінформ
Херсонський колаборант Стремоусов втік у росію, у місто Воронеж.

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив громадський діяч Сергій Стерненко, передає Укрінформ.

«Зрадник України і колаборант Стремоусов втік з Херсона та розповідає, що росія у Херсоні назавжди… із Воронєжа на росії», - написав активіст.

Читайте також: Депутата-зрадника Ковальова вбили у Залізному ПортуХлань

Зазначається, що завдяки багатьом небайдужим громадянам вдалося встановити, що вчора та сьогодні Стремоусов записував свої відеозвернення із готелю Marriott у м. Воронеж на проспекті Революції, 38.

На задньому тлі видно і Благовіщенський собор Воронежа, і таку ж жовто-світлу чотириповерхову будівлю на вул. Революції, 29 (технікум будівельних технологій). Позаду також є водосховище, зазначив Стерненко.

Він також повідомив, що знайшов додаткові пруфи, що колаборант Стремоусов перебуває у люксовому готелі Marriott у Воронежі. Інтер’єр, у якому він вже 2 дні записує відео про те, що «росія в Херсоні назавжди», цілком збігається із інтер’єром у готелі Воронежа. Останнє відеозвернення він писав на одному з верхніх поверхів у великій залі, додав Стерненко.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України завадила фсб організувати в Україні постановочні «акції протесту» до Дня Незалежності у трьох областях. За даними СБУ, організаторами псевдоакцій мали стати колишні учасники ГО «Журналісти Стремоусова», лідер яких Кирило Стремоусов зараз виконує обов'язки «заступника окупаційної військово-цивільної адміністрації» у Херсоні, і йому ще на початку повномасштабного вторгнення повідомлено про підозру за державну зраду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-