Депутата-зрадника Ковальова вбили у Залізному Порту – Хлань

Депутата-зрадника Ковальова вбили у Залізному Порту – Хлань

Укрінформ
З'явилася інформація, що 28 серпня екснардепа-колаборанта Олексія Ковальова вбили у Залізному Порту.

Як передає Укрінформ, про це у своєму фейсбуці написав депутат Херсонської облради Сергій Хлань, зазначивши, що інформація потребує перевірки.

"З’явилась інформація, що у Залізному Порту вбито екснардепа зрадника Олексія Ковальова. Дані потребують уточнення, але цікаво, що про смерть свого «міністра» повідомляли і пропагандистські ЗМІ, хоча одразу видалили", - йдеться у повідомленні.

Також, ймовірно, зазнала поранень і перебуває у важкому стані подруга екснардепа.

"В Голій Пристані біля його будинку купа рашистів, поліція, військові", – написали місцеві жителі в херсонський телеграм-канал.

Нагадаємо: у квітні було відкрито кримінальне провадження щодо Ковальова, який після повномасштабного вторгнення росії перебуває на тимчасово захопленій території Херсонської області і допомагає російським військам. На початку липня Ковальов обійняв посаду так званого "заступника голови" у незаконно створеному росіянами “уряді Херсонської області”.

6 липня тодішній генеральний прокурор Ірина Венедіктова на підставі зібраних ДБР доказів повідомила Ковальову про підозру.

Читайте також: Арештоване майно депутата Ковальова вже конфіскували - ДБР

15 липня Ковальову заочно обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 2 ст. 111 (державна зрада в умовах воєнного стану), ч. 1 ст. 111-2 Кримінального кодексу України (пособництво державі-агресору), за що передбачено покарання до 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацію майна.

Ковальова оголосили у розшук. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-