Загарбники продовжили у Криму «жовтий рівень» терористичної загрози до 8 вересня

Загарбники продовжили у Криму «жовтий рівень» терористичної загрози до 8 вересня

Укрінформ
В окупованому Криму дію «жовтого рівня» терористичної загрози продовжили до 8 вересня, а в окупованому Севастополі – до 13 вересня, в місті скасовано урочистості з нагоди початку навчального року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим.

«В окупованому Криму дію «жовтого рівня» терористичної загрози продовжили до 8 вересня 2022 року, а в окупованому Севастополі – до 13 вересня: через це в місті скасовані урочистості з нагоди початку навчального року», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що термін закриття сімферопольського аеропорту для цивільної авіації знову продовжили – до 4 вересня 2022 року.

Читайте також: В окупованому Криму порушили вже понад 100 справ за «дискредитацію» російської армії

Зазначається, що у різних частинах окупованого Кримського півострова мешканці продовжують фіксувати активність військових літаків, які, ймовірно, стріляють ракетами по містах материкової України. Також активність російської авіації пов’язана з посиленою охороною незаконного кримського мосту. Місцеві жителі повідомляють, що на території тимчасово окупованого Криму окупанти регулярно перекривають ті чи інші транспортні вузли, зокрема незаконно збудований кримський міст і трасу «таврида». У мережі з’явилося відео, де біля «кримського мосту» зафіксована колона важкої військової техніки рф.

За інформацією з відкритих джерел та повідомлень місцевих мешканців, по всій території окупованого півострова окупанти регулярно запускають системи ППО з відпрацюванням по невідомих об’єктах. За окремою інформацією, яка зараз ще перевіряється, інколи цими об’єктами є ракети, запущені самими ж окупантами з моря.

Читайте також: Політвязнів у Криму «ущільнюють», у СІЗО привозять нових заручників - дружина Єсипенка

Також, як інформують у Представництві, за інформацією з відкритих джерел, в окупованому Севастополі знову нехтують правилами пожежної безпеки: біля мису Фіолент, у місці дислокації російського ракетного дивізіону ППО, сталася чергова пожежа.

Як повідомляв Укрінформ, аеропорт у тимчасово окупованому Сімферополі припинив працювати вночі 24 лютого, о 03:45 – з того дня, призупинення його роботи продовжують щотижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-