Примусова мобілізація на Луганщині: росіяни «полюють» на чоловіків біля дитсадочків

Примусова мобілізація на Луганщині: росіяни «полюють» на чоловіків біля дитсадочків

Укрінформ
На окупованих територіях Луганської області працівники «військкоматів» для поповнення армії рф чатують на молодих батьків поряд із дитячими садочками.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Так, у тому ж Луганську чоловіки вже давно без зайвої потреби на вулицю не виходять. Багато хто взагалі залишив місто і ховається у селі. Нещодавно окупанти почали обмінювати на їжу інформацію про чоловіків у літніх жінок біля під’їзду. Тепер влаштували суцільний безлад – чекають навіть поблизу дитсадків. От днями затримали молодого батька для подальшої мобілізації», - розповів Гайдай.

Він додав, що загарбникам байдуже, чи буде увечері кому забирати дитину.

Читайте також: Мінреінтеграції закликає повідомляти про примусову мобілізацію на тимчасово захоплених територіях

Тим часом у місцевих соцмережах також почали з’являтися відео епізодів, коли перед озброєними росіянами за своїх чоловіків заступаються їхні жінки.

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл. Сили оборони України чинять запеклий опір російським військам. Станом на 18 серпня українські захисники знищили близько 44 300 росіян.

Фото: ГУР Міноборони України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-