Кількість загиблих від підриву міни у Затоці зросла до трьох

Кількість загиблих від підриву міни у Затоці зросла до трьох

Укрінформ
Зросла кількість постраждалих внаслідок підриву невідомого пристрою при купанні в Чорному морі у Білгород-Дністровському районі Одеської області - троє відпочивальників загинули, двоє – у лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ НП в області, передає Укрінформ.

«У смт Затока на Одещині в результаті ігнорування заборони виходити на узбережжя Чорного моря та купатися в водоймі постраждали п’ятеро людей. Трьох громадян дістали без ознак життя, двоє – в лікарні. Поліцейські розпочали провадження за фактом нещасного випадку», - йдеться у повідомленні.

У поліції уточнили, що підрив невідомого пристрою у морській воді стався вчора, 14 серпня.

«Слідчо-оперативна група Білгород-Дністровського райвідділу поліції з’ясувала: декілька людей, що працювали на будівництві, проігнорували обмежувальні загорожі та попереджувальні знаки на пляжі й пішли купатися в море. У воді внаслідок вибуху невідомого предмета загинули троє чоловіків віком 25-ти, 32-х та 53-х років із Чернігівської, Запорізької та Житомирської областей. Тіла двох старших загиблих дістали вчора, молодшого знайшли сьогодні за допомогою квадрокоптера», - додали правоохоронці.

Читайте також: Харків обстріляли некерованими снарядами, кількість поранених зросла до семи

Також отримали травми від детонування 43-річний чоловік з Чернігівщини та 44-річна жінка з Київщини, які перебували поряд на узбережжі.

Поліцейські внесли відомості до ЄРДР за ознаками ч.2 п.1 ст.115 Кримінального кодексу України з позначкою «нещасний випадок».

У поліції вкотре застерегли: у водоймах Одещини купатися небезпечно та заборонено, на пляжах та узбережжі регіону можуть бути вибухові пристрої.

Читайте також: росія масовано обстріляла громаду на Чернігівщині

Як повідомляв Укрінформ, 14 серпня у Білгород-Дністровському районі двоє відпочивальників загинули від підриву на невідомому пристрої, ще одна людина отримала поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-