Харків обстріляли некерованими снарядами, кількість поранених зросла до семи

Харків обстріляли некерованими снарядами, кількість поранених зросла до семи

Фото
Укрінформ
Житловий масив у Салтівському районі Харкова військові рф уранці обстріляли некерованими реактивними снарядами з «Градів, кількість постраждалих зросла до семи.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

«За попередніми даними, обстріл вівся з РСЗВ Град, 122 мм некерованими реактивними снарядами, які використовуються для загальної вогневої підтримки дивізій і бригад, ураження живої сили, бронетехніки і неброньованої техніки, польових укріплень, створення осередків загоряння. Це тероризм - використовувати РСЗВ у житловому, спальному районі. Це тероризм - обстрілювати снарядами дитячі майданчики», - написав Болвінов.

Він додав, що слідчі працюють на місці подій.

«Після ранкового обстрілу Салтівки звернулися до медиків ще двоє постраждалих: жінці 69 років надали допомогу на місці. 80-річну харків‘янку госпіталізували до медустанови, стан – середньої тяжкості», - повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За даними пресслужби ГУ ДСНС у Харківській області, ворог обстріляв житловий мікрорайон із реактивних систем залпового вогню, зокрема поцілив по дитячих майданчиках, житлових будинках, території храму, магазину, гаражному кооперативу, а також по зупинках громадського транспорту.

На території гаражного кооперативу сталася пожежа. Горів гараж на площі 30 кв. м. Крім пожежників, на місці обстрілу працювали сапери ДСНС, які обстежили уражену територію та вилучили залишки вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: У Чугуєві загарбники поцілили у непрацюючу промзону

Як повідомлялося, в понеділок вранці росіяни обстріляли Салтівський район Харкова. Станом на 11.30, було відомо про двох поранених містян, станом на 12-ту – вже про п’ятьох, двоє з яких перебувають у тяжкому стані.

Фото: Сергій Болвінов / ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-