Київщина підписала Меморандум із Фондом «Партнерство за сильну Україну» - Олексій Кулеба

Київщина підписала Меморандум із Фондом «Партнерство за сильну Україну» - Олексій Кулеба

Фото
Укрінформ
Київщина підписала Меморандум із Фондом «Партнерство за сильну Україну», що передбачає відновлення життєдіяльності громад, постраждалих від збройної агресії росії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у Телеграмі.

«Продовжуємо налагоджувати співпрацю з міжнародними партнерами. Зустрівся з Арамісом Пендендом – радником проекту «Раннього Відновлення» Фонду «Партнерство за сильну Україну», – сказав Кулеба.

Він додав, що підписав зі сторони Київської ОВА та передав на підпис до Великої Британії Меморандум щодо взаєморозуміння з Фондом «Партнерство за сильну Україну».

Кулеба підкреслив, що Фонд працює за ініціативи та підтримки Уряду Великої Британії, а також за участі 5 країн – США, Фінляндії, Канади, Швейцарії та Швеції.

«Основні напрямки взаємодії – відновлення життєдіяльності громад Київщини, що постраждали від збройної агресії росії. Задумане втілимо, реалізуючи спільні пілотні проекти у сфері енергозбереження, відбудови громадських будівель та надання спеціального обладнання й експертної допомоги щодо цивільного захисту населення нашого регіону», - наголосив очільник КОВА.

Кулеба висловив вдячність закордонним партнерам за міжнародну допомогу і наголосив, що така підтримка вкрай важлива для довгострокового розвитку громад Київщини.

Читайте також: Італія може допомогти у відновленні міст Київщини, Одещини та Житомирщини

Як повідомлялося, у Києві відновлюють 11 житлових будинків та об'єкти соціальної інфраструктури, які зазнали найбільших руйнувань від російських обстрілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-