Віталій Кім закликав російських солдатів не боятися здаватися у полон

Віталій Кім закликав російських солдатів не боятися здаватися у полон

Укрінформ
Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім закликав російських солдатів, які сидять в окопах, не боятися, а здаватися в полон, їх не вбиватимуть, а обміняють на наших захисників.

Про це Кім написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

“російські загарбники продовжують обстрілювати Миколаїв. Нищаться лікарні, будинки, магазини. Це робиться для того, щоб нас залякати і щоб ми ще більше їх ненавиділи. А ще, щоб російські солдати, які сидять в окопах, боялися здаватися у полон. Але хочу звернутися до них - не бійтеся, здавайтеся, вас не вбиватимуть, а обміняють на наших захисників”, - сказав Кім.

Він також зазначив, що наразі росіяни намагаються запустити серед миколаївців паніку, що, мовляв, влада не працює, все руйнується, Миколаїв перетворюють на другий Маріуполь, тому треба домовлятися з ними. "Але все це на нас не впливає. Нам важко, але ми стійкі, і ми їх всіх переколошматимо", - наголосив голова ОВА.

Також він висловив здивування обстрілами миколаївської кінно-спортивної школи. “Я зрозумів. Орки думають, що в нас тут загін кінний бандерівців готують”, - пожартував Кім.

Читайте також: Обстріли Миколаєва й області: серед поранених є дитина

При цьому він зазначив, що ми не тримаємо солдатів там, де коні. Хоча наші коні подекуди мають кращі умови, аніж росіяни у себе вдома.

Як повідомлялося, ЗСУ та Верховний головнокомандувач планують операцію щодо звільнення Херсонщини, а це приведе до зменшення обстрілів Миколаєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-