Обстріли Миколаєва й області: серед поранених є дитина

Обстріли Миколаєва й області: серед поранених є дитина

Укрінформ
На Миколаївщині за останню добу внаслідок обстрілів російських загарбників поранено дитину, є значні руйнування житлових будинків, підприємств та інфраструктури.

Про це у Телеграмі повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, передає Укрінформ.

“Окупанти продовжують обстрілювати Миколаївщину. Вчора ввечері і сьогодні зранку знову вдарили по Миколаєву - по різних районах міста. Є зруйновані будівлі, зокрема, продовольчого супермаркету. Пошкоджені багатоповерхівки, аптека, портова інфраструктура та ін. Інформація щодо постраждалих уточнюється, але серед поранених за минулу добу на Миколаївщині є одна дитина”, - написала Замазєєва.

Читайте також: Мер Миколаєва повідомив про «прильоти»: в одному з районів зруйнований супермаркет

Вона також зазначила, що під обстріли потрапили й населені пункти Баштанського і Миколаївського районів. Прильоти зафіксовані у Шевченківській, Первомайській, Радсадівській, Галицинівській та Березнегуватській громадах. Зафіксовані руйнування житлових будинків і загоряння на полях.

Читайте також: росіяни вранці обстріляли Харків, Миколаївщину та Сумщину - зведення ОВА

Загалом, станом на сьогоднішній ранок, у миколаївських лікарнях перебувають 318 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 41 постраждалий отримав допомогу амбулаторно.

Як повідомлялося, на Миколаївщині з початку війни пошкоджено понад 8,5 тисячі цивільних об’єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-