Зеленський висловив співчуття у зв'язку з загибеллю Вадатурського та його дружини

Зеленський висловив співчуття у зв'язку з загибеллю Вадатурського та його дружини

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський висловив співчуття у зв'язку із загибеллю генерального директора «Нібулону» Олексія Вадатурського та його дружини.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

"Коли почалася повномасштабна війна росії проти України, родина Вадатурських попри постійні обстріли міста залишилася в Миколаєві. Напередодні одна з російських ракет влучила у приватний будинок, де мешкало подружжя. Це велика втрата для Миколаївщини та всієї України. Олексій Вадатурський за понад 50 років трудового шляху зробив неоціненний внесок у розбудову регіону й розвиток аграрної та суднобудівної галузей нашої держави", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: росія масовано обстріляла сім областей, у сотнях сіл на Херсонщині - критична ситуація

Зазначається, що компанія «Нібулон» розбудовувала сучасний цивілізований ринок зерна в країні, створивши найпотужнішу розвинену мережу елеваторів та річкових перевантажувальних терміналів із загальним обсягом одночасного зберігання понад 2,25 млн тонн.

За вагомий особистий внесок у зміцнення потенціалу агропромислового комплексу Вадатурському присвоєно звання Героя України з врученням ордена Держави.

Читайте також: Внаслідок обстрілу Миколаєва є загиблий та поранені

Як повідомлялося, у Миколаєві внаслідок нічного ворожого обстрілу загинули очільник агрохолдингу "Нібулон" Олексій Вадатурський і його дружина.

Олексій Вадатурський - український бізнесмен, Герой України, засновник і генеральний директор агрохолдингу «Нібулон», віцепрезидент Української зернової асоціації. Народився у 1947 р. в с.Бендзари на Одещині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-