У Миколаєві під час обстрілу загинув глава агрохолдингу «Нібулон» Олексій Вадатурський

У Миколаєві під час обстрілу загинув глава агрохолдингу «Нібулон» Олексій Вадатурський

Укрінформ
У Миколаєві внаслідок нічного ворожого обстрілу загинули очільник агрохолдингу "Нібулон" Олексій Вадатурський і його дружина.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Укрінформ.

"Миколаїв – Місто-герой. Кожного дня ми втрачаємо наших мешканців, наших воїнів. І сьогодні наше місто втратило свого Героя. Вночі внаслідок обстрілу міста трагічно загинули Герой України, генеральний директор компанії «Нібулон» Олексій Опанасович Вадатурський та його дружина Раїса Михайлівна Вадатурська", - зазначив Кім.

Він наголосив, що Олексій Вадатурський зробив багато для Миколаївщини і для України. Його внесок у розвиток аграрної та суднобудівної галузі, розбудову регіону начальник ОВА назвав неоціненним.

"З повагою та глибоким співчуттям. Спочивайте з миром", - написав Кім.

Олексій Вадатурський - український бізнесмен, Герой України, засновник і генеральний директор агрохолдингу «Нібулон», віцепрезидент Української зернової асоціації. Народився у 1947 р. в с.Бендзари на Одещині.

Як повідомляв Укрінформ, російські окупанти у ніч проти 31 липня нещадно гатили по Миколаєву, внаслідок чого було зруйновано низку об’єктів та пошкоджено житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-