У Маріуполі сили спротиву підпалили поля – аби українське зерно не дісталося ворогу

У Маріуполі сили спротиву підпалили поля – аби українське зерно не дісталося ворогу

Фото
Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військовими Маріуполі місцеві мешканці чинять спротив – підпалюють сільськогосподарські поля, щоб українське зерно не дісталося ворогу.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.

«Маріупольські сили спротиву підпалили поля із зерном, щоб його не викрали окупанти… Внаслідок дій маріупольської групи спротиву «Немізіда» розпочалася пожежа, яку окупанти не можуть ліквідувати», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що поруч із місцем пожежі розташовані ворожі фортифікації, склади техніки з боєкомплектом та мінні поля загарбників. Є ймовірність, що вогонь перекинеться на базу окупантів.

Читайте також: У Маріуполі дівчина вийшла на площу в футболці з написом Ukraine

«Маріуполь не здолати!», - наголосили у міськраді та оприлюднили світлини, на яких видно, як підіймається догори дим від палаючих зернових.

Як повідомлялося, у тимчасово захопленому Маріуполі російські загарбники відновили роботу морського порту, щоб вивозити награбоване. Загальна логістика на вивезення з Маріуполя металобрухту, зерна та вугілля.

Читайте також: Чекаємо сигналів від партнерів: Зеленський заявив, що Україна готова до експорту зерна

Агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-