Мер Білгорода-Дністровського спростував фейк рф про військових у спортшколі

Мер Білгорода-Дністровського спростував фейк рф про військових у спортшколі

Укрінформ
Мер Білгорода-Дністровського Віталій Граждан спростував черговий фейк російських пропагандистів про нібито дислокацію військових та озброєння ЗСУ в будівлі міської спортшколи і на стадіоні.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив 25 липня у Фейсбуці, ведучи стрім під час огляду будівлі Білгород-Дністровської міської спортивної школи і довколишньої території.

«Розглядаємо повідомлення рф про наявність військової техніки на стадіоні», - зазначив міський голова.

За його словами, спортшкола і територія вільні від озброєння. «Але через появу цієї новини (на сайті міноборони рф – ред.) батьки дітей, які повинні були сьогодні прийти на тренування, не відпустили їх сюди», - наголосив Граждан.

Читайте також: росЗМІ поширюють фейки про нібито вилучення дітей в українських біженців у Європі

При цьому він додав, що теж не відпустив би свою дитину, оскільки йдеться про загрозу ракетного обстрілу.

Як повідомлялося, 22 червнясхожу екскурсію в супроводі іноземних журналістами здійснив мер Одеси Геннадій Труханов до міської поліклініки №29, де, за твердженням міноборони рф, нібито розміщувались ракетні установки. Представники ЗМІ переконались, що поліклініка, де щодня надають допомогу понад 300 одеситам, функціонувала у звичному режимі, а твердження російських пропагандистів про військову техніку в медзакладі виявились вигадкою.

Фото: Фейсбук Віталія Граждана

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-