Продукти у Маріуполі продають з націнкою 200-300%

Продукти у Маріуполі продають з націнкою 200-300%

Фото
Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військами Маріуполі базові продукти харчування продають з націнкою 200-300%.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Питна вода на розлив по 4 грн за літр. 25 грн за буханку звичайного хліба. Кіло м’яса – 500 грн, а десяток курячих яєць – 45 грн. Така цінова політика окупантів у Маріуполі. Базові продукти харчування продають маріупольцям з націнкою 200-300%», - написав Андрющенко.

Він зазначив, що це при тому, що у самому місті майже немає роботи. Таким чином російські загарбники та їх посібники, з одного боку, підштовхують людей іти на принизливі та небезпечні роботи з розмінування територій та прибирання завалів, а з іншого – просто обкрадають і без того змучене населення.

«Все, що сьогодні роблять окупанти в Маріуполі – це вбивство, руйнування, мародерство та знущання над людьми. Російський мир як він є», - підкреслив радник мера.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь сьогодні без нормального постачання електрики, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тисяч були депортовані до росії та тимчасово окупованих територій Донецької області

Читайте також: Загарбники вже визнають спалах інфекцій у Маріуполі

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «відновлення життя міста».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-