У захопленій Чаплинці на Херсонщині росіяни проводять масові обшуки – розвідка

У захопленій Чаплинці на Херсонщині росіяни проводять масові обшуки – розвідка

Укрінформ
У тимчасово захопленому селищі Чаплинка Херсонської області російські військові проводять масові обшуки.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Телеграмі.

«У тимчасово окупованій Чаплинці Херсонської області посилюється тиск на місцевих мешканців з боку окупантів. З 29 червня в селищі проводиться обшук всіх приватних гаражів. В разі відсутності власників, ворота гаража виламують за допомогою ББМ «Тигр». Обшуки проводяться дуже детально - аж до перекопування ґрунту в підвалах у пошуку тайників», - ідеться в повідомленні.

У ГУР МОУ повідомили, що в приміщенні колишньої комунальної аптеки росіяни організували роботу власного приватного аптечного пункту. Медикаменти завозяться з тимчасово окупованого Криму. Наглядати за роботою поставлено «свою людину», яка здійснює контроль та забирає готівку в кінці робочого дня.

Також у населеному пункті розпочались жнива. Весь урожай вивозиться зерновозами в напрямку Криму. Одночасно проводиться остаточне вивезення зерна торішнього врожаю.

Читайте також: На Херсонщині загарбники погрожують працівникам Укрпошти

Як повідомляв Укрінформ, українська розвідка опублікувала аудіоперехоплення, де військовий російської федерації розповідає, як росіяни у тимчасово захопленому Херсоні їздили військовою технікою по вбитих цивільних.

Фото: Телеграм Головного управління розвідки МО України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-