На Херсонщині загарбники погрожують працівникам Укрпошти

На Херсонщині загарбники погрожують працівникам Укрпошти

Укрінформ
На Херсонщині загарбники вдерлися у відділення Укрпошти зі зброєю і погрожували працівникам.

Про це у Фейсбуці повідомляє журналіст Олег Батурін.

«У відділення Укрпошти в громаді Каховського району увірвалися озброєні російські військові разом із місцевим гауляйтером, погрожували розстрілом співробітниці пошти і засадити її «на підвал». Вимагали документи і комп’ютери та переходу на роботу в якусь там «Херсонпошту», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у ворожих пабліках пишуть, що «Укрпошта сама пішла з Херсонщини». Про погрози вбити співробітниць пошти в цих пабліках соромливо замовчують.

Видання Мост повідомляло, що на збори дирекції «Укрпошти» приходив гауляйтер Херсонщини Володимир Сальдо і змушував працівників до переходу в «Херсонпошту».

Читайте також: росія не має достатньо сил, щоб утримувати окуповану Херсонщину – CNN

Як повідомляв Укрінформ, Херсонська дирекція акціонерного товариства «Укрпошта» з 1 липня тимчасово припиняє діяльність. Всім працівникам за червень буде виплачено повну заробітну плату. Також тим працівникам, хто залишався до кінця, буде надано матеріальну допомогу. Працівникам, які виїдуть на територію, підконтрольну Україні, обіцяють допомогу з працевлаштуванням у відділеннях, де це можливо.

Фото: most.ks.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-