У Маріуполі загарбники пом'якшили режим виїзду у бік Запоріжжя

У Маріуполі загарбники пом'якшили режим виїзду у бік Запоріжжя

Укрінформ
У Маріуполі російські загарбники пом'якшили режим виїзду в бік Запоріжжя через Бердянськ, частково дозволивши рух приватних автомобілів.

Про це повідомляє у Телеграмі радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

"Фіксуємо пом’якшення режиму на виїзд в бік Запоріжжя через Бердянськ. Частково почали пропускати приватні авто. Ще дуже обмежено, але почали", - йдеться у повідомленні.

На думку радника міського голови, такий раптовий пропуск автомобілів на підконтрольну ЗСУ територію одночасно з частковим виведенням з Маріуполя військового контингенту може свідчити про чергову спробу загарбників "прикрити" свої маневри евакуаційними заходами. Однак Андрющенко закликає охочих виїхати скористатися цією можливістю.

Він повідомив, що в місті діє комендантська година: для дітей віком до 16 років - з 21:00 до 05:00, для решти - з 23:00. Порушення тягне за собою арешт із перспективою або трудової повинності на розбиранні сміття, або потрапляння до фільтраційного табору.

Читайте також: Вояків рф та техніку перекидають з Маріуполя на інші ділянки фронту

Як повідомляв Укрінформ, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь сьогодні без нормального постачання електрики, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тисяч депортовані до росії та тимчасово окупованих територій Донецької області.

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Фото: Андрющенко Time

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-