На Львівщині СБУ затримала зрадника, який намагався здати ворогу позиції блокпостів ЗСУ

На Львівщині СБУ затримала зрадника, який намагався здати ворогу позиції блокпостів ЗСУ

Фото
Укрінформ
Спецслужба Львівщини викрила та затримала зрадника, який відкрито підтримував агресію рф проти України, а також за гроші від російських кураторів намагався здати ворогу позиції блокпостів ЗСУ.

Про це СБУ у Львівській області повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Оперативники зібрали масив доказової бази щодо протиправної діяльності зловмисника. Встановлено, що у заборонених в Україні соцмережах він прославляв злочинні дії армії рф, поширював антиукраїнські дописи та заклики приєднуватись українцям до окупаційної влади країни-агресорки», - йдеться у повідомленні.

Діяльність зловмисника підтверджена особистим листуванням у месенджерах.

На Львівщині СБУ затримала зрадника, який намагався здати ворогу позиції блокпостів ЗСУ / Фото: Управління СБУ у Львівській області

Слідчі завершили досудове розслідування за ст.436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників) КК України, матеріали справи скеровано в суд для винесення вироку та визначення міри покарання.

Правозахисники додають, що стосовно вказаного зловмисника триває досудове розслідування для притягнення його до відповідальності й за іншими статтями кримінального кодексу за злочини проти основ національної безпеки України.

Читайте також: СБУ викрила ворожого агента в Укренерго

Як повідомлялось, із початку повномасштабного вторгнення рф Служба безпеки відкрила понад 13 тис. кримінальних проваджень, пов’язаних з агресією проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-