СБУ викрила ворожого агента в Укренерго

СБУ викрила ворожого агента в Укренерго

Укрінформ
Служба безпеки України викрила у співпраці з ворогом одного з керівників Укренерго. 

Про це в Телеграмі повідомляє СБУ, передає Укрінформ.

Так, Служба безпеки у результаті слідчо-оперативних дій задокументувала злочинну діяльність начальника одного з регіональних підрозділів Національної енергетичної компанії «Укренерго».

«Посадовець добровільно погодився співпрацювати з ворогом та обійняв посаду очільника т. зв. Маріупольських магістральних мереж днр», - розповіли в СБУ.

Крім того, спецслужба викрила й затримала ворожих агентів та канал незаконного збуту зброї у кількох інших регіонах України.

Так на Донеччині контррозвідники СБУ затримали ворожого агента, який збирав розвіддані щодо позицій артилерії та інших бойових підрозділів ЗСУ в районі Бахмута.

У Києві військова контррозвідка СБУ встановила місцеперебування і затримала бойовика терористичного угруповання «восток». Він брав активну участь у захопленні українських військових об’єктів у тимчасово окупованому Донецьку.

Читайте також: СБУ виявила коригувальника ракетних обстрілів на Одещині

У Миколаївській області співробітники військової контррозвідки СБУ ліквідували канал збуту зброї та боєприпасів, викрадених поблизу лінії південного фронту.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України викрила російську агентуру, до якої входили посадовці Кабінету Міністрів і Торгово-промислової палати України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-