Працівника Південноукраїнської АЕС підозрюють у підтримці збройної агресії рф проти України

Працівника Південноукраїнської АЕС підозрюють у підтримці збройної агресії рф проти України

Укрінформ
На Миколаївщині працівника ВП «Південноукраїнська АЕС» підозрюють у підтримці збройної агресії рф проти України.

Про це йдеться у повідомленні Южноукраїнського міського суду Миколаївської області на його сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Мешканець міста Южноукраїнськ, який працює на ВП «Південноукраїнська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом», підозрюється у вчиненні протиправних дії, направлених на виготовлення та поширення матеріалів, у яких міститься виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України. При цьому він використовував соціальну мережу «Одноклассники», - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що слідчим суддею Южноукраїнського міського суду задоволено клопотання слідчого СВ відділення поліції №3 Вознесенського РУП ГУНП в Миколаївській області про проведення обшуку з метою виявлення та вилучення матеріалів, у яких міститься виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України (частина 2 статті 436-2 Кримінального кодексу України).

Читайте також: На Київщині затримали чоловіка, який підтримував військову агресію рф проти України

Санкція цієї статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляв Укрінформ, колишнього працівника Державної фіскальної служби України оголосили у міждержавний розшук за сприяння так званій днр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-