На Київщині затримали чоловіка, який підтримував військову агресію рф проти України

На Київщині затримали чоловіка, який підтримував військову агресію рф проти України

Укрінформ
У Київській області правоохоронці затримали 65-річного чоловіка, який підтримував військову агресію росії проти України.

Як передає Укрінформ, про це Національна поліція України повідомляє у Фейсбуці.

Зазначається, що житель м. Буча відкрито підтримував військову агресію росії проти України та виправдовував захоплення територій.

Під час розслідування воєнних злочинів, учинених військовослужбовцями рф на території Київської області, правоохоронці отримали інформацію про місцевого жителя, який підтримував тимчасову окупацію Криму та повномасштабне вторгнення російських військових в Україну.

На Київщині затримали чоловіка, який підтримував військову агресію рф проти України / Фото: Національна поліція, Фейсбук

Зловмисник - уродженець росії, тривалий час проживав в Україні.

В ході обшуку за місцем його проживання поліцейські вилучили вогнепальну зброю та боєприпаси. Також виявили символіку, яка вказує на його прихильність до «руского міра».

Правоохоронці затримали чоловіка за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами), та повідомили йому про підозру.

Читайте також: У Києві знешкодили фейковий «добробат», підконтрольний фсб

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Після збору всієї доказової бази його діям буде надана остаточна правова кваліфікація.

Як повідомляв Укрінформ, у червні у Києві знешкодили підконтрольне російській фсб міжетнічне злочинне угруповання, яке діяло під виглядом добровольчого батальйону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-