Видача документів про освіту випускникам Херсонщини розпочинається в Кривому Розі

Видача документів про освіту випускникам Херсонщини розпочинається в Кривому Розі

Укрінформ
Видача документів про освіту випускникам Херсонської області розпочинається з 20 червня на базі Криворізького природничо-наукового ліцею.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Херсонська ОВА.

«З 20 червня на базі Криворізького природничо-наукового ліцею, за адресою: м. Кривий Ріг, вул Володимира Великого, 32-А (Саксаганський район) стартує видача документів про освіту випускникам закладів освіти Херсонської області», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що отримати документи можуть: випускник, один із батьків, інші законні представники, інші особи з довіреністю, посвідченою нотаріально або керівником підприємства, установи, організації, органу місцевого самоврядування. При собі потрібно мати посвідчення особи та документ з оцінюванням результатів навчання випускника, уточнили в ОВА.

Також визначено заклади освіти Херсонської області, уповноважені організувати видачу документів та додатків до них на базі Криворізького природничо-наукового ліцею.

Читайте також: У Бердянську більшість освітян не погодилася співпрацювати зі загарбниками

Як повідомляв Укрінформ, 16 600 свідоцтв про базову й загальну середню освіту для випускників шкіл Херсонщини доставлені до Кривого Рогу. Документи зможуть отримати самі випускники 9-х та 11-х класів, їх батьки або довірені особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-