У Мелітополі росіяни шукають холодильники для свого «вантажу 200» – розвідка

У Мелітополі росіяни шукають холодильники для свого «вантажу 200» – розвідка

Укрінформ
У тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області росіяни терміново шукають додаткові морозильні камери та промислові холодильники для зберігання тіл загиблих загарбників.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє в Телеграмі.

За даними ГУР, переобладнаний у морг міський м’ясокомбінат уже повністю заповнений тілами загиблих російських військових, тому більше не може приймати "вантаж 200".

У зв'язку із цим 6 червня військовослужбовці російської федерації приїхали до товариства з обмеженою відповідальністю "Арон-М" (Мелітополь, вул. Ломоносова, 370) та вивчили його холодильні камери.

Читайте також: «Примус і тортури»: розвідка перехопила розмову про «агітацію» до служби в армії рф

За інформацією розвідки, обладнання було визнане придатним для переобладнання в морг. Керівництву компанії оголошене "рішення щодо тимчасового їх використання на безоплатній основі для зберігання тіл загиблих військовослужбовців".

Встановлено, що на сьогодні до Мелітополя активно завозяться трупи російських військових, які загинули під час боїв на напрямку Пологи – Гуляйполе.

Як зауважили в ГУР, ці події пов’язані з великими втратами російських військ у живій силі.

Читайте також: ЗСУ вже знищили близько 31,7 тисячі російських військових

Тривале зберігання тіл загиблих зумовлене також намірами російського керівництва приховати реальні масштаби втрат від російського електорату, тому практикується так зване "дозоване" відправлення тіл у рф і максимальне розтягнення цього процесу в часі.

Як повідомляв Укрінформ, за даними розвідників, військові російської федерації масово намагаються уникнути прямих бойових зіткнень з українськими силами оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-