Громади Сумщини отримали навантажувачі від U-LEAD

Громади Сумщини отримали навантажувачі від U-LEAD

Укрінформ
Вісім громад Сумської області отримали від Програми «U-LEAD з Європою» трактори-навантажувачі як гуманітарну допомогу для відновлення визволених від російських загарбників населених пунктів.

Про це Укрінформу повідомили у U-LEAD.

Так, навантажувачі отримали Бездрицька, Боромлянська, Верхньосироватська, Великописарівська, Краснопільська, Тростянецька, Охтирська, Чернеччинська громади Сумщини.

За словами керівниці Регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Сумській області Марини Лобової, навантажувачі - вже не перша допомога від програми громадам області. Попередні пакети гуманітарної допомоги передбачали надання іншого необхідного обладнання для громад: генератори, освітлювачі, ланцюгові пили, відрізні машини, необхідні для первинних ремонтних робіт, пов'язаних з наслідками воєнних дій.

Загалом вже 15 громад області отримали невідкладну підтримку від програми. Також U-LEAD планує надати громадам Сумщини пакет допомоги «Прихисток», до складу якого увійдуть: намети, похідні ліжка, каремати, спальні мішки, ковдри, баки для питної води на 1000 літрів, потужні генератори, базові та гігієнічні набори для ВПО.

Читайте також: U-LEAD пояснює громадам, як формувати і використовувати матеріальні резерви

Як повідомлялося, Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян, та розширює можливості громад.

Фото: U-LEAD з Європою

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-