Проти кожного поліцейського-зрадника у Маріуполі порушується справа

Проти кожного поліцейського-зрадника у Маріуполі порушується справа

Укрінформ
Усі працівники поліції, які у Маріуполі перейшли на бік "днр", звільнені.

Про це в ефірі українських телеканалів сказав радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко, передає кореспондент Укрінформу.

"Усі вони (поліцейські Маріуполя, які перейшли на бік "днр" - ред.), звільнені з лав МВС, щодо кожного з них відкривається кримінальне провадження", - зазначив радник міністра.

Він уточнив, що їм загрожує тюремне ув'язнення як мінімум за невиконання присяги, за те, що вони перейшли на сторону росіян.

Читайте також: Мер Маріуполя закликав усіх єднатися для порятунку заблокованих ворогом містян

"У відсотковому відношенні кількість поліцейських, які переходять на службу до росіян, відносно невелика, особливо якщо порівнювати з 2014 роком", - сказав Денисенко.

2 червня радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що у Маріуполі деякі українські поліцейські перейшли на службу в "днр".

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-