На Закарпатті зареєстрували перший за час воєнного стану індустріальний парк

На Закарпатті зареєстрували перший за час воєнного стану індустріальний парк

Укрінформ
У Закарпатській області вперше від часу запровадження воєнного стану зареєстрували індустріальний парк - тут розраховують на тисячі робочих місць у сфері деревообробки.

Про це повідомили в Закарпатській ОВА, передає Укрінформ.

"Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про реєстрацію закарпатського індустріального парку "Марамуреш". Парк у смт Солотвино першим внесли до реєстру від початку воєнного стану в Україні, окрім того, ще й за новою процедурою", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають в ОВА, до результату йшли кілька місяців. При цьому наголошується, що розвиток мережі індустріальних парків принесе користь, зокрема, для процесу релокації підприємств.

Читайте також: За програмою релокації вже переїхали понад 600 підприємств

"У цьому вбачаємо майбутнє, адже відкриваються нові можливості як для бізнесу, так і для регіону. Парк у Солотвині буде спеціалізуватися на меблевому виробництві, що важливо для нас, оскільки маємо відповідні ресурси для створення якісного українського продукту", - зазначив керівник Закарпатської ОДА Віктор Микита.

Як повідомляв Укрінформ, Закарпаття стало єдиним регіоном України, де зникли черги на АЗС - частка місцевих підприємців, що завозять пальне з Європи, на ринку регіону зросла приблизно на 40% і продовжує збільшуватися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-