Військові разом з поліцією укріплюють північні кордони України - Єнін

Військові разом з поліцією укріплюють північні кордони України - Єнін

Укрінформ
Підрозділи Міністерства внутрішніх справ готові дати відсіч у разі повторного вторгнення рф з північного напрямку та активно зміцнюють оборону навколо кордонів.

Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін в ефірі всеукраїнського телемарафону, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу МВС.

«Ми спільно з підрозділами Збройних сил зміцнюємо оборону навколо наших кордонів. Ми посилили режим служби в прикордонних областях, виставляються додаткові наряди. Ми готові до відсічі будь-яких спроб з боку росії. На сьогодні ми частіше стикаємося з артилерійськими чи мінометними обстрілами. В окремих випадках мова йде про спроби проникнення ДРГ з російського боку. Вони, зазвичай, дістають рішучу відсіч і з великими втратами відступають», - наголосив посадовець.

Читайте також: росіяни розмістили у білорусі «Іскандери» за 50 кілометрів від кордону України

За його словами, зараз вздовж кордонів з білоруссю "елементів накопичення ударних угруповань ворога не спостерігається".

"Ворог здійснює турбуючий вогонь, не даючи нам відволікти певні резерви на більш гарячі напрямки", - додав Єнін.

Як повідомлялося, з території росії в ніч проти 25 травня була обстріляна прикордонна територія Новгород-Сіверського району Чернігівської області, а також прикордоння Сумщини.

Читайте також: російські війська готуються почати наступ іще на двох напрямках

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово зайнятих територіях.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-