З території рф обстріляли прикордоння Сумщини та Чернігівщини

З території рф обстріляли прикордоння Сумщини та Чернігівщини

Фото
Укрінформ
З території росії вночі у середу були обстріляні прикордонні райони Чернігівщини та Сумщини.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ, передає Укрінформ.

“25 травня з боку російського населеного пункту любачене розпочався обстріл прикордонної території Новгород-Сіверського району Чернігівщини. Протягом 45 хвилин ворог гатив зі ствольної артилерії та мінометів калібру 120 мм, коригуючи вогонь за допомогою дронів”, - йдеться у повідомленні.

Окрім того, зазначають у відомстві, у середу вночі та у вівторок увечері відбулися обстріли з території рф прикордонних територій Сумщини.

Зокрема, близько 1 години ночі з території рф з російського літака були випущені 4 ракети по одному з населених пунктів Краснопільської тергромади. Внаслідок авіаудару постраждали кілька приватних будинків та лінія електропередачі.

Читайте також: росіяни не готуються до наступу на Чернігів - прикордонники

За даними МВС, учора близько 20 години пара ворожих літаків двічі здійснювала пуски некерованими ракетами в напрямку прикордонних сіл Шосткинського району. Біля іншого села цього ж району розірвалося 8 боєприпасів, випущених з боку російського села Лемешовка.

Ще 7 мін, випущених ворогом з боку російського селища Тьоткіно, вибухнули на околиці населеного пункту Конотопського району.

Читайте також: На Донеччині ворог веде обстріли по всій лінії фронту

Як повідомлялося, у пресслужбі оперативного командування «Північ» поінформували, що на Сумщині російські загарбники напередодні обстріляли Гудове та Шалигіне, втрат серед українських захисників немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-