ФК «Маріуполь» попереджає: росіяни можуть використати його автобуси задля пропаганди

ФК «Маріуполь» попереджає: росіяни можуть використати його автобуси задля пропаганди

Укрінформ
У захопленому Маріуполі російські загарбники планують використовувати клубні автобуси місцевої футбольної команди «Маріуполь».

Як передає Укрінформ, про це повідомила Маріупольська міськрада у Телеграмі.

Коментуючи цей факт, віцепрезидент ФК «Маріуполь» Андрій Санін зазначив, що навіть не знає, настільки автобуси постраждали від обстрілу та мародерів. «Але якщо в майбутньому ви побачите у пропагандистських роликах із Маріуполя наші автобуси, знайте – футбольний клуб Української прем'єр-ліги «Маріуполь» не має до цього жодного стосунку», - підкреслив Санін.

Як відомо, агресія росії спровокувала в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично зруйновано обстрілами російських загарбників.

Читайте також: Маріуполь можуть віддати під контроль «кадирівців» - міськрада

Маріуполь залишився без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Міський голова заявляв, що з початку російського вторгнення тут загинули до 20 тисяч мирних жителів. Нині у заблокованому Маріуполі залишаються близько 100 тисяч людей.

Тим часом російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя колаборанта Костянтина Іващенка та створюють картинку «відновлення життя міста».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-