У Львові затримали «бізнесмена», який продавав «квитки» за кордон для чоловіків

У Львові затримали «бізнесмена», який продавав «квитки» за кордон для чоловіків

Фото
Укрінформ
У Львові поліцейські затримали «бізнесмена», який за 7 тис. доларів США продавав «квиток» за кордон для чоловіків в умовах воєнного стану та загальної мобілізації.

Про це в Телеграм повідомила Нацполіція, передає Укрінформ.

Встановлено, що «бізнесмен» забезпечував чоловіків призовного віку пакетом документів. Фальсифіковані папірці дозволяли чоловікам безперешкодно виїхати за межі України.

7 травня у Львові поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця затримання вилучили 7 тис. доларів США та копії з даними чоловіка для подальшого виготовлення необхідних документів для безперешкодного виїзду.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури затриманому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Повідомляється, що за скоєне фігуранту може загрожувати до 9-ти років ув’язнення.

Читайте також: На Харківщині затримали секретаря сільради, яка допомагала військам рф

Як повідомлялося, у зв’язку з воєнним станом і загальною мобілізацією в Україні заборонено виїзд за кордон чоловіків віком від 18 до 60 років.

З 24 лютого триває російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Телеграм Нацполіції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-