Організація Save the Children спрямує ₴72 мільйони на підтримку сімей із Маріуполя

Організація Save the Children спрямує ₴72 мільйони на підтримку сімей із Маріуполя

Укрінформ
Міжнародна організація Save the Children спрямує 72 мільйони гривень  на підтримку сімей вимушених переселенців через центри «Я – Маріуполь».

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Маріупольської міської ради, передає Укрінформ.

"Міжнародна організація Save the Children спрямує 72 мільйони гривень на підтримку маріупольських сімей через центри «Я – Маріуполь». Кошти направлять на придбання продуктових та гігієнічних наборів, а також організаційну підтримку. Сьогодні підписано відповідну угоду", - йдеться у повідомленні.

Міський голова Маріуполя Вадим Бойченко поінформував, що у тих містах, куди переїхало найбільше маріупольців, планують відкривати нові центри «Я – Маріуполь», розширюючи їх мережу. Він подякував за підтримку міжнародним партнерам із Save the Children.

Виконавчий директор Save the Children Девід Райт зазначив, що місто – це більше ніж будівлі, це насамперед люди. Поки вони живуть та працюють, місто теж живе. Разом з Маріупольською міською радою Save the Children буде допомагати дітям та їх родинам через центри «Я – Маріуполь».

Читайте також: Із «Азовсталі» евакуювали всіх дітей, жінок та літніх людей - Верещук

У мерії повідомили, що найближчим часом планується відкриття центрів «Я – Маріуполь» у Вінниці, Києві, Львові та Одесі.

Як повідомляв Укрінформ, центри підтримки маріупольців вже працюють у Запоріжжі та Дніпрі. Тут надають гуманітарну, інформаційну, медичну та психологічну допомогу, консультують з широкого кола питань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-