Голова тимчасово окупованої Новотроїцької громади обіцяє працювати в межах законів України

Голова тимчасово окупованої Новотроїцької громади обіцяє працювати в межах законів України

Укрінформ
Голова Новотроїцької громади, що на тимчасово захопленій території Херсонщини, запевняє, що працюватиме лише в межах українського законодавства.

Про це голова Новотроїцької селищної ради Петро Збаровський заявив місцевому виданню “Трудова слава”, передає Укрінформ.

“Моя позиція тверда: доки я можу виконувати свої повноваження в межах українського законодавства, доти перебуватиму на посаді. І не інакше”, - зазначив голова громади.

Він сказав, що намагається організувати роботу так, щоб громада була максимально автономною і забезпеченою найнеобхіднішим. До цього закликав і всіх земляків, аби подбали про свої родини: у кого є така можливість – вирощували овочі, фрукти, робили заготовки, запасалися основними продуктами, дровами, свічами. Також голова громади закликав підтримати тих, хто бідує.

Читайте також: путін не вирішив, що робити з ОРДЛО, і планує гуманітарну кризу на Херсонщині - розвідка

Як повідомляв Укрінформ, в українській розвідці вважають, що спротив і активна позиція громадян України на тимчасово захоплених територіях можуть зірвати референдум та всі плани російських загарбників зі створення так званої хнр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-