Вінниччина передала медикаменти Харкову, Сумам та Миколаєву

Вінниччина передала медикаменти Харкову, Сумам та Миколаєву

Фото
Укрінформ
Вінницький обласний медичний гуманітарний склад передав медикаменти Харкову, Сумам та Миколаєву.

Про це повідомляє Вінницька ОВА, передає Укрінформ.

«Вже більше двох місяців працює обласний медичний гуманітарний склад, де щоденно збирають та передають на потреби військових і цивільних медиків усе необхідне. Також чимало відправляють у міста, де ведуться активні бойові дії. Їм медикаменти потрібні найбільше. Цього тижня - це Харків, Суми та Миколаїв», - йдеться у повідомленні.

Вінниччина передала медикаменти Харкову, Сумам та Миколаєву / Фото: Вінницька ОВА

Як додали в ОВА, також область продовжує формувати і передавати у регіони, які постраждали від російської агресії, вантажі з продовольством і речами першої необхідності.

Зокрема, днями з Вінниці до Миколаєва, де через ворожі обстріли з 12 квітня було пошкоджено систему водопостачання, розпочали доправляти фури з бутильованою водою. Загалом з матеріального резерву Вінницької міської територіальної громати на ці потреби виділили 420 тис. літрів, або 20 фур бутильованої води.

Читайте також: Вінничани запустили патріотичний танцювальний челендж «Червона калина»

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл. Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово зайнятих територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-