Вінничани запустили патріотичний танцювальний челендж «Червона калина»

Вінничани запустили патріотичний танцювальний челендж «Червона калина»

Відео
Укрінформ
Вінничани запустили патріотичний танцювальний челендж «Червона калина», запросивши усіх охочих відтворити виконаний ними на Замковій горі танок під марш Січових стрільців.

Про це у Фейсбуці повідомив ініціатор челенджу - засновник та головний хореограф студії танцю SALSAMAFIA Дмитро Яровий, передає Укрінформ.

«День танцю надихнув нас організувати танцювальний челендж «Червона калина» (#ChervonaKalynaChallenge). Запрошуємо всіх творчих українців відтворити дану хореографію (чи її модифікацію) де б ви не знаходились. Підтримаємо український дух тим, що вміємо найкраще», - написав Яровий.

Він закликав українців долучатися до челенджу та передавати далі енергію цього танка, виконаного під пісню «Ой у лузі червона калина…».

Читайте також: У Будапешті на Великдень капела бандуристів виконала «Ой, у лузі червона калина»

Яровий повідомив, що ініціатори челенджу надихались виконанням маршу Січових стрільців у виконання лідера гурту «Бумбокс» Андрія Хливнюка, яка набула світової популярності після початку російської агресії.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл. Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово зайнятих територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-