«Азов» показав, як евакуювали людей з Маріуполя

«Азов» показав, як евакуювали людей з Маріуполя

Відео
Укрінформ
Полк «Азов» надав унікальні кадри сьогоднішньої операції з порятунку людей в Маріуполі.

Як передає Укрінформ, про це повідомив голова української переговорної делегації, керівник парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія у Телеграмі.

На відео видно, як людям допомагають вийти із заводу "Азовсталь" та садять їх в автобуси.

Арахамія наголосив, що евакуація стала можливою завдяки зусиллям Президента Володимира Зеленського та злагодженій роботі Офісу Президента, яку координував Андрій Єрмак.

"Надважливу частину роботи виконали Денис Прокопенко і полк «Азов», Головне управління розвідки Міністерства оборони, команда Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій та Ірина Верещук. Дякуємо за підтримку ООН і Міжнародному Комітету Червоного Хреста", - додав Арахамія.

Він наголосив, що багато людей працювали для того, щоб евакуація стала можливою. Робота буде тривати, доки ми не врятуємо всіх наших людей, запевнив Арахамія.

Читайте також: МЗС привітало евакуацію людей з «Азовсталі» і закликало надалі забезпечувати коридори

Як повідомлялося, у рамках спеціальної операції “Евакуація Азовсталь” сьогодні вдалося вивезти з Маріуполя понад 100 цивільних осіб. 30 квітня командування полку "Азов", який боронить Маріуполь, повідомило, що з території заводу вдалося вивезти 20 жінок і дітей.

На території заводу "Азовсталь" перебувають близько 1000 цивільних та українські військові, серед яких близько 600 поранених.

Агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-