У Каховському районі колаборанти вирішили ввести рублі

У Каховському районі колаборанти вирішили ввести рублі

Укрінформ
На Херсонщині місцевий колаборант оголосив про введення рублів у "Каховському адміністративному районі".

Про це у Фейсбуці повідомив журналіст Олег Батурін, який опублікував відповідне “распоряженіє”, підписане колаборантом Леонтьєвим, передає Укрінформ.

“Чучєло видало "распоряжєніє" про введення на території "Каховського адміністративного району" руських фублів”, - написав Батурін.

За його словами, колаборати та окупанти ніяк не визначаться не лише з "рехвєрєндумом", а й зі своїми "посадами" і назвою своїх "учрєждєній".

Читайте також: Від «рубльової зони» на окупованій Херсонщині постраждає сама росія - Зеленський

"Представляли чучєло по-одному, підписується воно по-іншому, а печатка з куркою взагалі містить щось третє", - відзначив Батурін.

Як повідомляв Укрінформ, міський голова Каховки Віталій Немерець, який не погодився співпрацювати із загарбниками, виїхав із захопленого військами рф міста на підконтрольну українській армії територію.

1 квітня озброєні військові рф прийшли на засідання міськвиконкому Каховки і призначили «керувати» містом Павла Філіпчука, який донедавна жив у російському місті Сочі і повернувся за кілька днів до нападу рф на Україну. Крім того, загарбники призначили «своїх людей» на посади керівників поліції і водоканалу.

Читайте також: У Каховці російські військові облаштували катівню у приміщенні поліції

У Каховці колаборанти анонсують на 9 травня “бессмертный полк”.

Каховський журналіст Олег Батурін, який був у російському полоні, впізнав другого садиста, який разом з "гауляйтером" Нової Каховки Володимиром Леонтьєвим погрожував його вбити - це так званий "генерал-майор днр" Валентин Мотузенко.

Міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко написав заяву про відпустку "через ускладнення виконання повноважень в умовах окупації".

Експерти відзначають, що ідея з "референдумом" на Херсонщині провалилася, тому зараз колабораціоністи розганяють фейк про те, що вони начебто й не збиралися його проводити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-