У Миколаєві ракетним ударом загарбники зруйнували підприємство з виготовлення будматеріалів - ОК

У Миколаєві ракетним ударом загарбники зруйнували підприємство з виготовлення будматеріалів - ОК "Південь"

Відео
Укрінформ
У Миколаєві ракетним ударом російські війська зруйновали виробничі приміщення підприємства, яке виготовляло будівельні матеріали. 

Про це повідомляє теруправління ДБР Миколаєва Оперативне командування «Південь» у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Миколаїв опинився під ракетними ударами. Ранком рашисти обстріляли одне з підприємств Миколаєва. Ракетним ударом зруйновано виробничі приміщення з виготовлення будівельних матеріалів. Потерпілих немає», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ворог продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубежі в Херсонщині та Миколаївщині, ані атакувати, ані просунутись наші підрозділи не дозволили.

Натомість, ефективним застосуванням ракетно-артилерійських ударів знищено 14 російських загарбників, броньована та автомобільна техніка, засоби артилерійсько-ракетного ураження.

Читайте також: Ввечері російські війська здійснили ракетний удар по Краматорську

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення і Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-