Ввечері російські війська здійснили ракетний удар по Краматорську

Ввечері російські війська здійснили ракетний удар по Краматорську

Укрінформ
Вчора ввечері російські війська здійснили ракетний удар по Краматорську, вся лінія фронту на Донеччині перебуває під обстрілами.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00 29 квітня.

У Донецькій області вся лінія фронту перебуває під ворожими обстрілами із "Градів", артилерії, мінометів, авіації, ракетними обстрілами. Ввечері росіяни скоїли ракетний удар по околицямх Краматорська. У Маріуполі ситуація без змін. На сьогодні намічена операція з виведення цивільних людей із заводу "Азовсталь".

На Луганщині ситуація залишається напруженою. Упродовж доби агресор обстрілював Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Гірське, Привілля. У кожному з цих міст є пошкодження житлового фонду та господарчих споруд. Загиблих серед цивільних немає.

Вночі тривав обстріл житлових районів Харкова із артилерії та РСЗВ. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Протягом доби росіяни безперервно обстрілювали Харківський район, Покотилівку, Хроли, Котрярі.

На Дніпропетровщині ніч пройшла спокійно, проте вранці війська рф із "Градів" обстріляли два села на межі з Херсонщиною. Попередньо, жертв немає. Детальна інформація і дані про наслідки з’ясовуються.

Читайте також: Ворог нарощує інтенсивність повітряної розвідки над Одещиною

У Київській області вчора ввечері під час повітряної тривоги ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Фастівської громади. Поранені дві людини. Пожежа локалізована, наслідки ліквідовуються.

У Хмельницькій області ввечері під час повітряної тривоги стався ракетний удар по інфраструктурному об'єкту в одній із територіальних громад Шепетівського району. Наслідки ліквідовують. Жертв немає.

У Херсонській області лунають вибухи, тривають ворожі обстріли. росіяни намагаються взяти під контроль населені пункти, вдаються до погроз та викрадень людей. Ситуація в області складна і напружена.

Водночас відносно спокійно ніч минула у Волинській, Закарпатській, Рівненській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській, Одеській, Миколаївській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській, Житомирській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Сумській та Чернігівській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-