Ворог нарощує інтенсивність повітряної розвідки над Одещиною

Ворог нарощує інтенсивність повітряної розвідки над Одещиною

Укрінформ
Ворожі кораблі збільшили інтенсивність повітряної розвідки Одещини та ізоляцію з моря зони бойових дій на півдні України. Також ворог посилює активність підрозділів інформаційно-психологічних спецоперацій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

«Ворог продовжує ізолювати з моря зону бойових дій, а також намагається проводити інтенсивну морську та повітряну розвідку з допомогою безпілотників «Орлан-10» об’єктів інфраструктури Одеси та області», - зазначив Братчук.

Хоча російські загарбники не змогли завдати увечері 28 квітня ракетного удару по цілях, наголосив речник ОВА, наші сили ППО знищили над Одеським районом три крилаті ракети.

За словами Братчука, зросла активність підрозділів інформаційно-психологічних спецоперацій ворога напередодні низки травневих свят.

«Рашисти знову закидають фейками Одесу та область, намагаючись формувати панічні настрої серед цивільного населення на напередодні 2 та 9 травня, які вони чомусь вважають сакральними», - акцентував речник ОВА, закликавши одеситів не реагувати на ворожі диверсійні акції, довіряти лише офіційним джерелам інформації.

Щодо ситуації з паливом, додав Братчук, то «ця проблема вирішується за рахунок наших міжнародних партнерів».

Читайте також: росіяни 10 разів обстрілювали міста на Луганщині

Як повідомлялося, 28 квітня на автозаправних станціях Одеської області виникли затримки з постачанням пального внаслідок обстрілів ворожими військами і руйнування виробничої інфраструктури ПАТ «Укрнафта» у Кременчуці. Досягнуто домовленості щодо імпорту пального з європейських країн через Молдову та Румунію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-