Житель Маріуполя із собакою п'ять діб ішов пішки до Запоріжжя

Житель Маріуполя із собакою п'ять діб ішов пішки до Запоріжжя

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі до центру реєстрації переселенців прийшов чоловік, який п'ять діб йшов пішки із Маріуполя разом зі своїм собакою Жужею. 

Про це у Фейсбуці написала волонтер Галина Однорог (Маша Українська), повідомляє Укрінформ.

"До нас у Запоріжжі до центру прийшов чоловік, який п'ять діб йшов пішки з 23-го мікрорайону зі своїм собачкою Жужею. Ішов під обстрілами, між мін, йшов до нас, в Україну. П'ять діб. Ось такий ось "ЗЕЛЕНИЙ КОРИДОР", – написала вона.

Волонтерка опублікувала фото собаки та крупним планом зняла руки чоловіка, додавши, що український народ неможливо перемогти, а також закликала не забувати Маріуполь.

Як повідомлялося, у Маріуполі російський агресор продовжує спроби штурму меткомбінату "Азовсталь" після масованого бомбардування підприємства вночі.

На території «Азовсталі» у Маріуполі знаходяться близько 1000 цивільних та українських військових, серед яких близько 500 поранених. Українська влада вимагає від росіян забезпечити терміновий гуманітарний коридор із металургійного комбінату.

Читайте також: ЗМІ: У Пентагоні помітили рух частини військ рф від Маріуполя в бік Запорізької області

Агресія росії викликала в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу, депортують українських громадян у депресивні регіони росії. У заблокованому місті лишаються ще близько 100 тисяч мирних жителів.

Маріуполь продовжують захищати бійці полку "Азов", морська піхота та мотострілки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-