Інформація про вибухи в Яворівському районі не відповідає дійсності – Львівська ОВА

Інформація про вибухи в Яворівському районі не відповідає дійсності – Львівська ОВА

Укрінформ
Начальник Львівської ОВА Максим Козицький заперечив інформацію про вибухи в Яворівському районі. 

Про це Козицький повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Інформація про вибухи у Яворівському районі, яку активно поширюють деякі телеграм-канали та медіа, не відповідає дійсності. Черпайте новини про ситуацію на Львівщині лише з офіційних джерел», - написав начальник ОВА.

Він звернувся до мешканців області, щоб вони, якщо бачать підозрілі літаючі об’єкти, не фотографували їх, не знімали відео і не викладали у соцмережі. Якщо є бажаючі допомогти, то можна повідомити про ці об‘єкти в чат-бот у Телеграмі «Щось летить».

«Цей чат-бот створили спеціалісти Львівської ОВА та IT-фахівці спеціально для того, щоб уважні цивільні люди могли також стати Вартовими неба і зробити свій внесок у перемогу України над окупантом», - додав Козицький.

Читайте також: Ворог обстріляв п'ять залізничних станцій в центральній та західній Україні, є постраждалі

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок, 25 квітня, було завдано ракетних ударів по Львівщині. Внаслідок ракетного удару стався вибух на залізничній станції «Красне», що в Золочівському районі. На місці працює ДСНС.

Інформації щодо постраждалих станом на цю годину немає.

Одну ракету на території Львівщини знищили підрозділи зенітних ракетних військ Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України. Ракети летіли на захід України з південно-східного напрямку, російські окупанти випускали їх з літаків стратегічної авіації, ймовірно Ту-95.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Війська росії знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-