Територію Азовсталі війська рф поливали снарядами увесь вчорашній день – Денисенко

Територію Азовсталі війська рф поливали снарядами увесь вчорашній день – Денисенко

Укрінформ
Нині найважчі бої відбуваються у Донецькій та Луганській областях.

Про це радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко сказав в ефірі всеукраїнського телемарафону, передає Укрінформ.

«Якщо говорити про фронти, то, безумовно, ключова увага наша привернута повністю до Донбасу. Все найголовніше відбувається саме там. Росіяни намагаються рухатися у бік Слов'янська та Краматорська . Це Рубіжне, Попасна та Маріуполь», - сказав Денисенко.

За його словами, після заяви президента росії путіна про те, що штурму Азовсталі не буде , 23 квітня цілий день «насправді поливалася снарядами територія Азовсталь».

Читайте також: Війська рф поновили авіаудари по Азовсталі та намагаються проводити штурм – Арестович

Денисенко відзначив, що минулої ночі повітряні тривоги була на півдні та у центрі України. В Одесі, за попередніми даними працювало ПВО та були обстріли Миколаєва. «Але зараз вся ця інформація збирається та перевіряється», - додав радник міністра внутрішніх справ.

Читайте також: Денисенко: «Лякалки» про ядерну атаку рф - елемент інформаційної війни

президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-