Денисенко: «Лякалки» про ядерну атаку рф - елемент інформаційної війни

Денисенко: «Лякалки» про ядерну атаку рф - елемент інформаційної війни

Укрінформ
Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко заявив, що російська ядерна атака, якою Україну знову почали лякати – це елемент інформаційної війни.

Про це він поінформував у Фейсбуці, передає Укрінформ.

​«Про російську ядерну атаку, якою нас вчергове почали лякати. Якщо коротко - це елемент інформаційної війни. Поки росіянам не вдавалася жодна інформаційна атака на території України», - поінформував Денисенко.

За його словами, логіка всіх російських інформвоєн останніх років (не лише останніх двох місяців) зводиться до двох ключових елементів: посіяти паніку або змусити сваритися ворога між собою.

Денисенко уточнив, що росіяни на першому етапі війни використовували два ключових меседжі, спрямовані на розкол українського суспільства: перший – у стилі «випустіть чоловіків за кордон, бо вони тут з’їдять всі наші запаси», і другий - спроба спричинити релігійні бунти по відбору церков московського патріархату. Він зазначив, що обидві ці інформатаки рф провалилися.

«Тепер, судячи з усього, вони продовжують шукати теми, які не стільки будуть розколювати суспільство, скільки будуть сіяти паніку. Звідси і наратив про ядерну війну, ядерні атаки і т.д. Ядерний удар - це їхній останній козир в рукаві, який можна застосовувати, коли всі інші аргументи вичерпано», - поінформував Денисенко.

На його переконання, наразі це - блеф, спрямований на нашу паніку з однієї сторони, і на умовний колективний Захід, який теж повинен почати боятися і почати розмовляти з президентом рф володимиром путіним по-іншому.

Читайте також: Не можна виключати, що Київ та Одеса будуть напрямками наступних атак росії - Денисенко

«путін завжди грав в одну й тут саму гру - підняття ставок. Але зараз він в цій грі програв, бо піднімати ставки йому нікуди. І ядерний удар - це не підняття ставок, а остаточна поразка, бо після цього навіть Китай та Індія перейдуть на іншу сторону. І він це прекрасно розуміє. Чи може він піти на ядерний удар? На жаль, виключити це не можна», - заявив радник міністра внутрішніх справ.

Своєю чергою Денисенко зазначив, що ядерний удар буде «подвигом Матросова для путіна».

Читайте також: Санкції не змушують російські еліти шукати наступника для путіна – Денисенко

Як повідомляв Укрінформ, Денисенко заявив, що у росії почалися зачистки еліт і десятки найвпливовіших людей рф у «підвішеному» стані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-