Не можна виключати, що Київ та Одеса будуть напрямками наступних атак росії - Денисенко

Не можна виключати, що Київ та Одеса будуть напрямками наступних атак росії - Денисенко

Укрінформ
Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко висловив думку, що наразі не можна виключати того, що Київ і Одеса можуть бути наступними напрямками імовірних атак рф.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко заявив у ефірі всеукраїнського телемарафону, відповідаючи на питання, на яких напрямках, на його думку, можна очікувати найближчими днями імовірних атак на Україну.

«Якщо говорити про столицю і про київський напрямок, і про угрупування російських військ у білорусі - на жаль, виключати не можна, що Київ буде наступним етапом їхніх атак. Точно так само, як не можна виключати й те, що Одеса теоретично може бути наступним етапом їхніх атак. Але наразі ми маємо розуміти, що всі ключові військові дії будуть зосереджені на Донбасі, і ключова воєнна взагалі історія і стратегія рф (в Україні – ред.) – це Донецька і Луганська область», - поінформував радник очільника МВС.

За його словами, пріоритетними напрямками залишаються ті ж самі, що й в останні дні.

«У Луганській області – це Попасна, Рубіжне, у Донецькій області це – Маріуполь, який продовжує стояти і воювати. І це напрямок на Слов’янськ – Краматорськ», - сказав представник МВС.

Читайте також: Пентагон: рф планує мобілізувати понад 60 тисяч новобранців і резервістів

Окремо Денисенко нагадав, що раніше росіяни змінили загальне керівництво своїми військами, які воюють в Україні. Так, війська рф в Україні очолив генерал олександр дворніков. За словами Денисенка, це робиться для того, щоб спробувати ще більше скоординувати дії російських військ.

«У цьому є великий плюс, бо вони (росіяни – ред.) визнали, що вони насправді провалили повністю всю українську операцію. З іншої сторони – подивимося, що буде робити цей дворніков на території України», - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, через провал практично всіх цілей, поставлених перед російським військовим керівництвом щодо вторгнення до України, командувача операції було змінено, і що наразі вторгненням керує російський генерал олександр дворніков, який намагається покращити координацію між різними підрозділами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-