На Чернігівщині через бойові дії пошкоджені більш як 600 кілометрів доріг

На Чернігівщині через бойові дії пошкоджені більш як 600 кілометрів доріг

Укрінформ
У Чернігівській області внаслідок бойових дій було пошкоджено понад 600 км доріг і 20 мостів, наразі триває їх відновлення.

Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Понад місяць на Чернігівщині йшли бої. Частина області була окупована, ворог руйнував інфраструктуру. У результаті бойових дій пошкоджено понад 600 км доріг та 20 мостів у межах області», - зазначив він.

Читайте також: Місто героїв: Чернігів до та після російських снарядів

Тимошенко поінформував, що зараз дорожники вже відновили проїзд біля чотирьох зруйнованих споруд в області, організувавши тимчасові об'їзди, на трьох штучних спорудах цього тижня тривають роботи.

Водночас заступник керівника ОП зауважив, що розпочато роботи з ямкового ремонту на транспортних коридорах, які ведуть до Києва.

Читайте також: На Київщині вже розчистили 300 кілометрів доріг і відновили сім переправ

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють та бомбардують міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

Українська армія звільнила населені пункти Київської, Чернігівської та Сумської областей від російських загарбників, після чого були виявлені наслідки воєнних злочинів російських військ і масові поховання закатованих людей.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-