На львівській СТО внаслідок удару російської ракети загинули четверо працівників

На львівській СТО внаслідок удару російської ракети загинули четверо працівників

Фото
Укрінформ
У момент влучання російської ракети у львівську станцію техобслуговування тут працювало 20 людей, четверо з них загинули.

Про це розповів власник СТО у Львові, яка 18 квітня зазначала ракетного удару, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Поки неможливо оцінити всі збитки, завдані ракетним ударом, але пошкоджена вся територія СТО, включно з автомобілями, які перебували там. У момент вибуху на території було орієнтовно 20 людей, четверо людей загинули, троє потерпілих мають осколкові поранення. Один у важкому стані, двох хлопців прооперували. Вік працівників – від 30 до 47 років», - зазначив керівник СТО.

Він уточнив, що вибухи сталися близько 8:30. Ракета пошкодила всю територію СТО – автомобілі і будівлі; від ударної хвилі повилітали двері, вікна, лобові вікна в автомобілях, фари, охоронна будка. Пожежа, яка спалахнула, перекинулася на шини, через що весь район був охоплений чорним димом.

На львівській СТО внаслідок удару російської ракети загинуло четверо працівників / Фото: Альона Николаєвич

«Пожежу ліквідували. Пізніше порахуємо, скільки згоріло автомобілів – є такі, що повністю згоріли, є пошкоджені від ударної хвилі. В нас наразі було багатенько машин, бо на початку війни роботу призупинили, а потім відновили, бо були звернення, в тому числі і від внутрішньо переміщених осіб», - додав керівник СТО.

Читайте також: Обстріл Львова: троє з 11 постраждалих знаходяться в реанімації

Як повідомляв Укрінформ, у Львові сьогодні вранці відбулося чотири ракетних удари: три – по об‘єктах військової інфраструктури, один – по СТО. Кілька ракет влучили біля Головного залізничного вокзалу Львова, постраждалих серед пасажирів та залізничників немає.

Наслідки ракетного обстрілу Львова / Фото: Маркіян Лисейко. Укрінформ

Внаслідок ракетних ударів загинуло семеро людей, ще 11 постраждало, серед них дитина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-