Харківському дельфінарію не вистачає коштів на утримання тварин

Харківському дельфінарію не вистачає коштів на утримання тварин

Укрінформ
Харківському дельфінарію «Немо» не вистачає коштів на рибу та вітаміни для тварин, колектив просить придбати квитки чи перерахувати кошти.

Звернення від колективу опубліковано на сторінці дельфінарію у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Наш чарівний Харків майже 2 місяці під обстрілами. Робота дельфінарію та комплексу заблокована. Наша команда тренерів та ветеринарів цілодобово поруч з дельфінами, морськими левами, котиками та піклуються про них, але тваринам щоденно потрібна риба, вітаміни та медикаменти. Як ви можете допомогти дельфінам? Кожен вклад буде важливим», - йдеться у повідомленні.

Колектив просить купити квиток на будь-які послуги дельфінарію на сайті: http://pay.nemo.kh.ua Зазначається, що квитки не матимуть строку дійсності. Також підтримати дельфінів можна донатом.

Всі кошти будуть витрачені на рибу, вітаміни та медикаменти для наших тварин, зазначають у дельфінарії.

Читайте також: Евакуація тварин з Екопарку під Харковом відновилася – засновник

Як повідомлялося, Харків щодня зазнає обстрілів. Зокрема, в останні дні загарбники закидали в спальні райони міни уповільненої дії.

24 лютого президент рф путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-