Міни уповільненої дії, закинуті рашистами, зафіксовані в кількох районах Харкова – ОВА

Міни уповільненої дії, закинуті рашистами, зафіксовані в кількох районах Харкова – ОВА

Укрінформ
Міни уповільненої дії, закинуті рашистами, фіксуються в кількох районах Харкова, зокрема, Індустріальному, Київському, Немишлянському, людей просять не виходити з домівок і укриттів.

Про це в своєму Телеграмі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«У різних районах міста фіксуємо міни уповільненої дії. Це Індустріальний район, Київський, Немишлянський та ін. Боєприпаси з пластиковим корпусом, невеликого розміру, вагою близько 1,5 кг. Фіксуємо по подвір'ях житлових будинків та вулицях. У жодному разі не беріть такі боєприпаси в руки, не підходьте до них, не намагайтеся ліквідувати самостійно», - застеріг Синєгубов.

Він просить харків’ян без нагальної потреби не виходити з укриттів, адже міна в будь-який момент може вибухнути. Якщо побачили вибухонебезпечний предмет, потрібно викликати рятувальників за номером 101, нагадує голова ОВА.

Наразі рятувальники продовжують виявляти такі міни та ліквідовувати.

Читайте також: Під Харковом виявляють ворожі міни з відкладеною детонацією

Як повідомляв Укрінформ, уночі війська рф дистанційно закинули в Індустріальний район Харкова міни сповільненої дії, вранці там пролунало кілька вибухів.

В Україні з 24 лютого триває російське масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. рашисти катують і вбивають мирне населення України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-